• home
 • video
 • pas verschenen

  Messi-fan Maradona adviseert Messi: "Stop met nationale ploeg"

  " "

  Argentinië beleefde een rot-WK. Het ging er in de 1/8e finales uit.

  De Argentijnse voetballegende Diego Armando Maradona is een grote supporter van zijn landgenoot Lionel Messi. De wereldkampioen van 1986 heeft nu een ietwat vreemd advies voor de draaischijf van Barcelona. "Stop met de nationale ploeg."

  Maradona deed zijn uitspraak in het Argentijnse dagblad Clarin. Volgens de extravagante oud-vedette werd Messi onterecht verantwoordelijk gehouden voor de ondermaatse prestaties van Argentinië op het voorbije WK.

   

  "Ik zou Messi aanraden niet meer terug te keren in het Argentijnse shirt. In het Argentijnse voetbal is alles zijn fout, zelfs als het gaat om een nederlaag van de U15."

   

  "Het wordt echt tijd dat hij ons zegt dat we de pot op kunnen en dan zullen we zien of iemand anders de verantwoordelijkheid op zich kan nemen", sneert Maradona.

   

  "Vandaag inspireert de Argentijnse selectie me helemaal niet. En dat geldt voor de hele wereld. We zijn de passie kwijt", klinkt het hard uit de mond van de coach van de Mexicaanse tweedeklasser Dorados de Sinaloa.

   

  Argentinië overleefde ternauwernood de groepsfase van het WK in Rusland en ging er in de 1/8e finales uit tegen de latere wereldkampioen Frankrijk.

   In het Argentijnse voetbal is alles zijn fout, zelfs als het gaat om een nederlaag van de U15

  Maradona