• home
 • video
 • pas verschenen

  Geschorste Douglas Costa enkele weken buiten strijd met blessure

  Het is al een gecompliceerde week geweest voor Costa.

  Een blessure oplopen is nooit leuk, maar in het geval van Douglas Costa is de timing misschien niet zo ongelukkig. De Braziliaan van Juventus werd in Italië voor 4 speeldagen geschorst na een reeks opmerkelijke fouten tegen een Sassuolo-speler.

  Douglas Costa blesseerde zich in het openingsduel van het kampioenenbal tegen Valencia, dat door Juventus werd gewonnen met 0-2. De Braziliaan liep een kneuzing op aan zijn linkerenkel en een scheurtje in zijn adductoren. 

   

  Italiaanse media zeggen dat Costa enkele weken buiten strijd zal zijn. Een preciezere prognose werd niet meegedeeld. Op zich vormt dat geen probleem voor hem en Juventus, want de flankaanvaller werd deze week voor vier speeldagen geschorst in Italië. 

   

  Costa kreeg die straf na zijn strapatsen in de match tegen Sassuolo. De Braziliaan deelde een elleboog- en kopstoot uit, maar werd uiteindelijk pas weggestuurd nadat hij ook nog eens had gespuwd naar zijn tegenstander.

  Extra Time over de baldadige Costa