• home
 • video
 • pas verschenen

  Luis Enrique zorgt voor nieuwe normen bij Spaanse nationale ploeg

  Luis Enrique

  Luis Enrique volgde Julen Lopetegui op bij La Roja.

  Nieuwe bazen, nieuwe wetten. Na het mislukte WK in Rusland moet Luis Enrique Spanje terug naar de top loodsen. De ex-coach van Barcelona, die Julen Lopetegui opvolgde bij La Roja, voerde alvast wat nieuwe regels in. Zo moeten de spelers hun gsm's even missen tijdens de maaltijden. 

  Spanje opent zijn campagne in de nieuwe Nations League in en tegen Engeland, zaterdag om 20:45 u op Wembley. In een persconferentie gaf Real-middenvelder Isco zijn kijk op het nieuwe tijdperk bij het Spaanse nationale team. Toen een journalist peilde naar de nieuwe normen onder Enrique, leek hij alvast positief tegenover de nieuwe bondscoach te staan.

   

  "Discipline in een team is altijd belangrijk, en het lijkt me ook een goeie zaak om de gsm's tijdens het eten even achterwege te laten. Bij momenten zijn we meer bezig met onze toestellen dan met mekaar, terwijl het belangrijk is om met onze ploegmaats te praten", is Isco van mening.