• home
 • video
 • pas verschenen

  Video: Ploegmaat Mertens neemt Balotelli te grazen

  Insigne Balotelli

  Insigne en Balotelli samen in actie voor Italië.

  Mario Balotelli mag zich sinds kort weer international van Italië noemen. Dat lijkt niet voor iedereen weggelegd, zeker niet voor hartlijders. In een filmpje op Twitter is te zien hoe Lorenzo Insigne (Napoli) zijn collega-aanvaller de stuipen op het lijf jaagt. 

  Mario Balotelli werd begin dit jaar voor het eerst in vier jaar tijd opnieuw bij de Squadra gehaald door de nieuwe bondscoach, Roberto Mancini. De twee kenden mekaar nog van hun tijd samen bij Manchester City.

   

  Na vele omzwervingen waarbij de spits zijn naam van supertalent nooit kon waarmaken, zette hij de voorbije twee jaar zijn carrière opnieuw op de rails met een transfer naar OGC Nice.

   

  Dat de andere internationals blij zijn dat Balotelli er terug bij is, blijkt uit onderstaand filmpje, waarin Lorenzo Insigne Super Mario bij de neus neemt. Zou Dries Mertens bij Napoli hetzelfde te verduren krijgen?

  Bekijk hier de fratsen van Insigne en Balotelli