• home
 • video
 • pas verschenen

  Video: Rooney blijft "on fire" in de MLS en scoort twee goals

  Rooney scoort en laat scoren de afgelopen week.

  Rooney scoort en laat scoren de afgelopen week.

  Wayne  Rooney blijft in het middelpunt van de belangstelling staan in de MLS. Met twee goals tegen Orlando City hielp hij DC United in de race te blijven voor een Play-off-plaats.

  De video van Rooney die met een ultieme tackle en sublieme pass zijn ploeg aan drie belangrijke punten hielp tegen Orlando City ging begin deze week de wereld al rond.  Ook tegen Portland toonde hij dat onversnede klasse altijd bovendrijft.

   

  Rooney zorgde voor de 1-1 gelijkmaker en de 3-1 met een gekrulde vrije trap. DC United staat voorlopig nog altijd niet op een Play-off-plaats, maar behoudt door zijn derde thuiszege op rij wel uitzicht op de eindfase van de MLS.

  Bekijk de twee goals van Rooney