• home
 • video
 • pas verschenen

  Chelsea-speler Victor Moses stopt als international bij Nigeria

  Victor Moses (Nigeria)

  Moses won in 2013 de Afrika Cup met Nigeria.

  Na het WK in Rusland besluiten heel wat voetballers te stoppen bij hun nationale ploeg. Ook Victor Moses houdt het voor bekeken bij Nigeria. De Chelsea-speler wil meer tijd voor zijn club en zijn gezin.

  Moses, een geboren Engelsman met Nigeriaanse roots, debuteerde in 2011 voor het Nigeriaanse elftal. Hij won in 2013 de Afrika Cup en was te zien op de WK's van 2014 en 2018. In zijn 38 caps voor het Nigeriaanse elftal maakte hij 12 goals.

   

  Op zijn 27 jaar stopt hij al bij nationale ploeg. "Ik wil graag bekendmaken dat ik na veel na te denken heb beslist om een punt te zetten achter mijn interlandcarrière," begon Moses zijn boodschap op Twitter. "Ik heb enkele van de beste momenten uit mijn leven meegemaakt in het shirt van de Super Eagles. Niets kan dat gevoel evenaren."

   

  De rechtsbuiten van Chelsea wil zich nu focussen op andere dingen. "Ik voel dat het juiste moment is aangebroken om een stap opzij te zetten om me zo op mijn club en mijn jong gezin te focussen. Ook wil ik de nieuwe generatie de kans geven om te schitteren. We zijn als land gezegend met een aantal jonge interessante opkomende spelers."      

  De mededeling van Moses op Twitter