• home
 • video
 • pas verschenen

  Ronaldo heeft 8 minuten nodig om eerste keer in Juve-shirt te scoren

  Cristiano Ronaldo.

  Ronaldo glimlacht na zijn doelpunt.

  De kop is eraf voor Cristiano Ronaldo. De Portugese superster speelde in een galamatch zijn eerste wedstrijd voor Juventus en opende uiteraard meteen zijn rekening. 

  De blijde intrede van Cristiano Ronaldo bij Juventus kwam er in de Villar Perosa-trofee, een galamatch tussen Juventus A en Juventus B in een klein stadje op zo'n 40 kilometer van Turijn. De Agnelli-clan, die het voor het zeggen heeft bij Juventus, heeft er sterke verankeringen.

   

  Ronaldo mocht uiteraard zijn opwachting maken in het A-elftal en de samenwerking met Dybala, Costa en Bernardeschi wierp meteen zijn vruchten af. Ronaldo opende na 8 minuten de score. Uiteindelijk werd het 5-0.

  Bekijk de goal en enkele tweets over de wedstrijd: