• home
 • video
 • pas verschenen

  Twitterpagina van AS Roma warmt al fijntjes op voor Barcelona-Roma

  Malcom.

  Malcom trok naar Barcelona en niet naar Roma.

  FC Barcelona ontmoet komende nacht AS Roma in de International Champions Cup, een verzameling oefenmatchen met Europese topclubs. Na de saga rond flankaanvaller Malcom hangt er toch een gespannen sfeertje rond de oefenpot.

  Nog even de feiten recapituleren: AS Roma had met Bordeaux een akkoord over de transfer van Malcom, maar op de valreep kwam FC Barcelona nog op de proppen. Bordeaux trok een streep door de overgang naar de Italiaanse hoofdstad en de Braziliaan trok na veel vijven en zessen naar Spanje.

   

  Bij AS Roma ligt de goocheltruc van Barcelona nog wat zwaar op de maag. Het Twitteraccount van de Italiaanse club, dat een uitstekende reputatie heeft, deelde enkele uren voor de oefenmatch al een prikje uit. De naam Malcom lijkt er nooit meer uitgesproken te zullen worden.