• home
 • video
 • pas verschenen

  Lestienne: "Standard was beste keuze voor mijn kinderen en vrouw"

  Lestienne bij Standard.

  Lestienne werd vandaag officieel voorgesteld.

  Maxime Lestienne werd vandaag officieel voorgesteld in Luik. De 26-jarige Belg wil bij Standard weer zijn beste niveau halen. "De supporters hebben hier hoge verwachtingen. Standard heeft alles om te slagen, maar we zullen wel hard moeten werken."

  Maxime Lestienne moet bij Standard de vervanger worden van Edmilson.  Na omzwervingen in Qatar, Italië, Nederland, Rusland en Spanje, keert hij terug naar eigen land. "Ik heb mijn tijd genomen om een beslissing te nemen. Uiteindelijk was Standard de beste keuze voor mij."

   

  "Ik heb nood aan stabiliteit in mijn leven voor mijn twee kinderen en mijn vrouw. Ik ken Standard. Het is een familiale club. De spelersgroep is hecht. Ik ken ook al een paar spelers dus dat zal me helpen om hier te integreren."

   

  "Het is een speciale club dankzij de vurige supporters. Zij verwachten veel dit jaar. We hebben alles om te slagen maar we zullen wel hard moeten blijven werken. Ik ben nu hier om het beste van mezelf te geven. Ik hoop dat ik opnieuw mijn beste niveau kan halen."