• home
 • video
 • pas verschenen

  Atletico laat WK-finalist naar Inter vertrekken en haalt Arias bij PSV

  Vrsaljko bij Kroatië.

  Vrsaljko speelde 2 weken geleden de WK-finale.

  Radja Nainggolan krijgt bij Inter het gezelschap van de Kroaat Sime Vrsaljko. Hij wordt gehuurd van Atletico Madrid. De Spaanse club stelde meteen een vervanger voor. Het haalde Santiago Arias bij PSV in Nederland.

  Inter zit niet stil op de transfermarkt deze zomer.  Het haalde onder meer al De Vrij en Radja Nainggolan en de club heeft nu ook rechtsback Vrsaljko beet. De 26-jarige verdediger speelde met Kroatië nog de WK-finale.

   

  Hij wordt voorlopig gehuurd van Atletico Madrid. Daar kwam hij terecht na periodes bij Genoa en Sassuolo. Hij kent de Italiaanse competitie dus al. Na dit seizoen zou Inter de verdediger definitief overnemen.

   

  Bij Atletico hadden ze al een vervanger klaar voor de Kroaat. De Colombiaan Santiago Arias komt over van PSV. De 26-jarige verdediger tekende in de Spaanse hoofdstad een contract voor vijf seizoenen.

  De ene speler vertrekt, de andere komt