• home
 • video
 • pas verschenen

  Mourinho: "Spelers zouden vroeger moeten terugkeren na vakantie"

  Mourinho

  Mourinho maakt zich zorgen na een moeilijke voorbereiding.

  De voorbereiding op het nieuwe seizoen verloopt niet vlekkeloos bij Manchester United. Omdat enkele WK-gangers nog ontbreken, is het voorseizoen voorlopig nog geen groot succes. Coach Mourinho hoopt dan ook dat enkele spelers vroeger terugkeren dan voorzien.

  "Spelers die deelnamen aan het WK zouden moeten overwegen om hun vakanties in te korten, om zo hun team te helpen in de voorbereiding op het nieuwe seizoen."

   

  Dat is de mening van Manchester United-coach José Mourinho.

   

  United beleeft geen vlotte voorbereiding door de afwezigheid van verschillende basisspelers, onder wie Paul Pogba en Romelu Lukaku. Gisteren werd met 1-4 verloren van Premier League-rivaal Liverpool.

  Lukaku

  Lukaku geniet nog van vakantie na het WK.

  Jones en Rashford geven het goede voorbeeld

  Engelse internationals Phil Jones en Marcus Rashford korten hun vakantie in om het team te versterken voor de rest van de voorbereiding.

   

  Mourinho suggereert dat andere spelers dit ook moeten doen: "Ik hoop dat de spelers die op vakantie zijn goed rusten en zich verzorgen, en dat ze een voorbeeld nemen aan wat Rashford en Jones doen". 

   

  Verder heeft de Portugese coach ook wat blessurezorgen. Zo viel Nemanja Matic uit in de voorbereiding, en staan ook Smalling, Rojo en Valencia aan de kant. 

  José Mourinho

  José Mourinho begint met zorgen aan het seizoen.

  Manchester United sluit de voorbereiding zondag af tegen Bayern München. Bij de start van het nieuwe seizoen ontvangen ze op Old Trafford Leicester City, op vrijdag 10 augustus.