• home
 • video
 • pas verschenen

  Dost blijft ondanks supportersrellen Portugese Sporting trouw

  Bas Dost

  Dost tekende een contract tot 2021.

  In mei dit jaar werden Bas Dost en enkele van zijn ploegmaats bij Sporting Lissabon aangevallen op training door hooligans. Reden daarvoor waren de tegenvallende resultaten van de club. Dost liet verstaan dat hij de club zou verlaten, maar blijft Sporting dan toch trouw.

  Na de supportersrellen in Lissabon hadden William Carvalho, Gelson Martins, Bruno Fernandes en Bas Dost hun contract verbroken. Bruno Fernandes koos er dan toch voor om de Portugese club trouw te blijven. Nu volgt ook de Nederlander het voorbeeld van zijn ploegmaat.

   

  De 29-jarige oud-speler van Wolfsburg, Heereveen en Heracles Almelo heeft na een gesprek met de nieuwe voorzitter Sousa Cintra en de nieuwe trainer José Peseiro besloten om alsnog te blijven. Dost zette zijn handtekening onder een contract tot 2021.

  De Portugese club kondigde het nieuws aan op Twitter