• home
 • video
 • pas verschenen

  José Riga gaat aan de slag in Tunesië

  Voetbalcoach José Riga heeft een nieuwe uitdaging gevonden. De 60-jarige Belg wordt trainer van Club Africain, een topclub in Tunesië. Hij zat sinds oktober 2017 zonder club na zijn ontslag bij Cercle Brugge. Riga tekende een contract voor twee jaar.

  Riga was werkloos sinds hij in oktober van vorig jaar na een tegenvallende seizoensstart bij Cercle, dat wou promoveren naar 1A, werd ontslagen. Eerder coachte hij Bergen, Standard, Charlton Athletic, Blackpool en Metz.

   

  Club Africain is met dertien landstitels één van de meest populaire voetbalclubs in Tunesië. Het voorbije seizoen won de club de Tunesische beker en sloot het de competitie af op de tweede plaats.

   

  Morgenochtend wordt Riga officieel voorgesteld op een persconferentie. Wie weet komt ook de WK-match tussen België en Tunesië nog eens aan bod.