• home
 • video
 • pas verschenen

  Italiaanse supporter bedreigt Ciro Immobile met mes

  Ciro Immobile kwam dit seizoen aan 29 doelpunten in de Serie A.

  Ciro Immobile kwam dit seizoen aan 29 doelpunten in de Serie A.

  Een man heeft Ciro Immobile (28) gisteren trachten aan te vallen met een mes. De spits van Lazio Roma bevond zich op dat moment op het strand van Francavilla al Mare met familie en vrienden. De politie pakte de man op en identificeerde hem als een gewelddadige voetbalfan.

  Ciro Immobile is met zijn 29 goals dit seizoen uitgegroeid tot dé publiekslieveling bij Lazio Roma. Dat is natuurlijk niet naar de zin van de supporters van Pescara, een club die erg rivaliseert met Lazio.

   

  Immobile was volgens de Gazzetta dello Sport op een strandje in een kuststad in de Abruzzen, een streek in Italië waar net Pescara de grootste club is. Daar ontstond er een woordenwisseling tussen een man en vrienden van Immobile. 

   

  De man, die later als een gewelddadige supporter werd geïdentificeerd, kreeg de spits in het vizier en probeerde hem te belagen met een mes. Toen dat niet lukte, sloeg hij op de vlucht. Even later werd hij opgepakt door de politie, niemand raakte gewond.