• home
 • video
 • pas verschenen

  Buffon is officieel geen Juventus-speler meer: "17 jaar vol emotie"

  Enkele hoogtepunten van Buffon bij Juventus.

  Enkele hoogtepunten van Buffon bij Juventus.

  Buffon kondigde in mei na 17 jaar onder de lat bij Juventus zijn vertrek bij de club aan. Vandaag loopt zijn contract officieel af. Op Twitter neemt de Italiaan nog een laatste keer afscheid. "17 jaar vol emoties. Ik zal er nooit iets van vergeten." Wat hij volgend seizoen zal doen, is nog altijd niet duidelijk.

  De tweet van Buffon

  "17 jaar in het shirt van Juventus. Vandaag komt daar officieel een einde aan. Het waren jaren vol vriendschap en kameraadschap, tranen, overwinningen, nederlagen, trofeeën, woede, teleurstelling, vreugde en heel veel emoties. Ik zal er nooit een moment van vergeten. Ik draag dit voor altijd mee."

  Ook Lichtsteiner neemt afscheid van Juventus, hij trekt naar Arsenal