• home
 • video
 • pas verschenen

  Laurent Ciman verkozen in All-Star Team van MLS

  " "

  Ook in 2015 viel deze eer Ciman te beurt.

  Laurent Ciman is beloond voor zijn prestaties van dit seizoen in de Major League of Soccer (MLS). De verdediger van Los Angeles FC werd namelijk opgenomen in het All-Star Team van de Amerikaanse voetbalcompetitie. Ook Zlatan Ibrahimovic prijkt op het lijstje.

  Het is niet de eerste keer dat Ciman het All-Star Team haalt. In 2015 viel hij dezelfde eer te beurt. Twee jaar geleden wist ook Jelle Van Damme zich in het lijstje te plaatsen.

  Ciman krijgt in het team van dit jaar het gezelschap van bekende namen als Zlatan Ibrahimovic en Carlos Vela. Die laatste is ploegmakker van Ciman bij LA FC en momenteel actief op het WK met Mexico. In afwezigheid van Vela scoorde de Belg vorig weekend een fraaie goal.

  Het All-Star Team van de MLS neemt het op 1 augustus in Atlanta in een vriendschappelijke wedstrijd op tegen Juventus.