• home
 • video
 • pas verschenen

  Vervanger van Radja Nainggolan gespot: Javier Pastore geland in Rome

  Er ligt een contract klaar voor vier seizoenen.

  Pastore is in Rome geland voor zijn medische keuring.

  AS Roma lijkt zijn vervanger voor Radja Nainggolan gevonden te hebben. Terwijl de Belg richting Milaan lijkt te trekken, plukken de Romeinen Javier Pastore weg bij PSG. 

  AS Roma plaatste op Twitter een filmpje waar de Argentijnse middenvelder landde in de Italiaanse hoofdstad. Hij poseerde voor de aanwezige pers en fans met een sjaal van de club en deelde meteen ook al enkele handtekeningen uit.

  Terugkeer naar Italië

  Het was geen geheim dat Pastore deze zomer wou vertrekken bij PSG, waar hij weinig speelkansen kreeg dit seizoen. De Argentijn kon naar de Premier League, maar kiest dus voor een terugkeer naar Italië. In 2011 verkaste hij voor meer dan 40 miljoen euro van Palermo naar PSG. 

  Pastore ondergaat morgen zijn medische testen. Er ligt in Rome een contract klaar voor vier jaar. AS Roma zou naar verluidt een bedrag van rond de 25 miljoen euro betalen voor de middenvelder. 

  Pastore is voor Roma de vijfde inkomende transfer deze zomermercato. Eerder haalden de Romeinen ook al de Italianen Bryan Cristante en Antonio Mirante, de Nederlander Justin Kluivert en de Kroaat Ante Coric binnen.

  Intussen in Milaan