• home
 • video
 • pas verschenen

  Nieuw meesterwerk van AS Roma-fotoshopper bij bekendmaking transfer

  De redelijk lachwekkende foto van de nieuwe doelman.

  AS Roma lijkt wel een patent te hebben op ludieke aankondigingen van hun nieuwe spelers. Bij de bekendmaking van doelman Antonio Mirante zette de beheerder van de Twitter-account van de Italiaanse club opnieuw zijn beste beentje voor.

  AS Roma maakte vandaag de komst van keeper Antonio Mirante van Bologna officieel. Hij wordt geruild voor Lukasz Skorupski, die de omgekeerde beweging maakt. Maar het meest opmerkelijke is niet de transfer zelf, wel de aankondiging ervan.

  Fotoshop 2.0

  Fotoshoppen is niet voor iedereen weggelegd, maar beter doen dan de fotoshopper van AS Roma lijkt ons toch niet zo moeilijk. Mirante werd letterlijk over Bryan Cristante, een spelers die eerder al op ludieke wijze werd aangekondigd, geplakt.

   

  Een ludieke manier om een speler voor te stellen is het wel, al zou het natuurlijk ook gewoon tijdsbesparing kunnen zijn.

  Het meesterwerk van de AS Roma-fotoshopper:

  Mirante werd ook nog op een (normale) manier aangekondigd: