• home
 • video
 • pas verschenen

  Nieuwe ploegmaat Nainggolan wordt op bizarre manier aangekondigd

  Cristante

  Cristante telt 5 caps voor de Italiaanse nationale ploeg.

  AS Roma heeft zich versterkt met de 23-jarige middenvelder Bryan Cristante. De nieuwe ploegmaat van Radja Nainggolan werd op een wel heel bizarre manier voorgesteld door de Romeinse club.

  Bryan Cristante wordt komend seizoen voor 5 miljoen euro gehuurd van de Italiaanse subtopper Atalanta. Daarna vangt de club uit Bergamo 15 miljoen euro. Het totaalbedrag van de transfer kan met allerlei bonussen uiteindelijk oplopen tot 30 miljoen euro.

   

  "Ik ben heel tevreden want een transfer naar Roma was mijn doel", zo vertelt de nieuwste aanwinst van de Romeinen. "Ik heb er vertrouwen in dat ik deze club een grote bijdrage kan leveren."

  Ludieke aankondiging op Twitter

  De aankondiging van de nieuwe middenvelder gebeurde op een nogal vreemde manier. De photoshopper van AS Roma leek wel een aantal biertjes te veel op te hebben toen hij de aankondiging wereldwijd maakte. 


  Op de foto is te zien hoe Cristante op een wel heel amateuristische (of ludieke?) manier een truitje van AS Roma aanheeft. Achter het shirt zijn nog duidelijk delen van het shirt van zijn vorige club Atalanta zichtbaar. 

  Transferaankondigingen van Roma altijd met knipoog