• home
 • video
 • pas verschenen

  Kangoeroes Mechelen verwelkomt drie nieuwe spelers

  Love

  De Amerikaan Love speelde van 2012 tot 2016 in het college basketbal.

  Kangoeroes Mechelen, afgelopen seizoen nog bekend onder de naam Kangoeroes Willebroek, heeft versterking binnengehaald voor volgend seizoen. Carrington Love, T.K. Edogi en Charles Barton zijn de nieuwste aanwinsten.

  De Amerikaanse spelverdeler Carrington Love komt over van het Nederlandse Leiden, waar hij al samenwerkte met coach Paul Vervaeck.  Hij werd vorig seizoen verkozen in het All Star Team van de Nederlandse competitie, alsook in het Best Defensive Team. De 24-jarige Love speelde eerder ook al voor de College-basketbalploeg Green Bay.

   

  De eveneens 24-jarige Nigeriaanse Amerikaan T.K. Edogi, een center, wisselt het College-basketbal voor de Kangoeroes. Hij verlaat het Iona College-team.

   

  De 3e en laatste aanwinst is de Zweed Charles Barton. De 26-jarige polyvalente guard maakt de overstap van de Duitse tweedeklasser Kirchheim.