• home
 • video
 • pas verschenen

  Ronaldo, Ramos en co: "Zidane, bedankt voor alles!"

  Vorig weekend wonnen Ronaldo en Zidane opnieuw de Champions League

  Cristiano Ronaldo en Zinédine Zidane

  Op sociale media sturen de spelers van Real Madrid dankwoorden de wereld in aan het adres van Zidane. De Madrileense vedetten hebben hun mooiste plaatjes met hun succesvolle coach bovengehaald. Aan lofbetuigingen geen gebrek.

  Sergio Ramos: "Je neemt afscheid op een hoogtepunt"

  Aanvoerder Sergio Ramos had mooie woorden voor Zidane: "Meneer, als speler en als trainer neem je afscheid op een hoogtepunt. Bedankt voor 2,5 jaar voetbal, werk, genegenheid en vriendschap."

   

  "Je gaat weg, maar de erfenis die je nalaat, is onuitwisbaar: één van de meest succesvolle hoofdstukken uit de geschiedenis van ons geliefde Real Madrid. "

  Cristiano Ronaldo: "Trots om jouw speler geweest te zijn"

  Cristiano Ronaldo houdt het korter dan zijn kapitein: "Ik ben alleen maar vereerd en voel me trots om jouw speler geweest te zijn. Meneer, bedankt voor zoveel."

  Toni Kroos: "Het was een genoegen"

  Ook Toni Kroos, de Duitse motor op het middenveld van Real Madrid, houdt het kort en krachtig. "Bedankt, meneer! Het was een waar genoegen!"

  Marcelo: "Je hebt geschiedenis geschreven"

  Marcelo heeft ook veel bijgeleerd aan de zijde van Zidane: "Ik heb als een kind genoten van elke training, wedstrijd, babbel en wijze raad! Hartelijk bedankt voor alles! "

   

  "Je bent heel speciaal voor mij! Je hebt geschiedenis geschreven met je werk, toewijding, liefde, passie, maar vooral je nederigheid! Bedankt voor alles!"

  Carvajal: "Veel bijgeleerd als speler en persoon"

  Dani Carvajal is zijn coach ook dankbaar: "Ik wil je gewoonweg bedanken om 2,5 jaar onze trainer te zijn. Je bent ongelooflijk professioneel geweest, net zoals je ganse staf."

   

  "Ik heb, als speler en als persoon, ontzettend veel van jou geleerd. Ik wens je het beste toe. Nogmaals bedankt voor de toewijding die je toonde naar ons toe."

  Casemiro: "Zidane als coach was een privilege"

  Ook de stofzuiger van Real Madrid kan niet ontbreken in de lofzangen over Zidane. Casemiro: "Ik vind geen woorden om jou te bedanken voor alles wat je hebt gedaan voor deze kleedkamer en voor Real Madrid. Het was een eer en een privilege om mijn idool als trainer te hebben. Zidane voor eeuwig."

  Marco Asensio: "Een eer om met jou te winnen"

  Een welgemeende "gracias" krijgt Zidane ook van één van de grootste Madrileense talenten: Marco Asensio. "Bedankt voor alles wat je hebt gedaan voor mij en voor de ploeg. Het was een eer om met jou te kunnen winnen en om van jou te leren gedurende de twee afgelopen seizoenen. Ik wens je het beste, meneer."