• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Brugse veldverzorgers roepen supporters op zondag te "bluvn stoan"

  Veldverzorgers Urbain en Siebo hopen op goed gedrag.

  Zondag staat er voor Club Brugge een galamatch tegen Gent op het menu. Winst of verlies maakt weinig uit, sowieso zal er gefeest worden in Brugge. Veldverzorgers Urbain en Siebo roepen in een ludiek filmpje de supporters op om na de match het veld niet te betreden.

  Bekijk hier het ludieke filmpje met veldverzorgers Urbain en Siebo

  "Traktatie voor supporters die zich gedragen"

  Veldverzorgers Urbain en Siebo werken van 's morgens tot 's avonds om de grasmat in het Jan Breydelstadion zo bespeelbaar mogelijk te houden. In een vurig betoog krijgt buur Cercle Brugge ook een klein steekje onder water.

   

  "We rijden het gras af, trekken de lijnen, we geven water en doen de herstellingen. En pas op, die mat heeft centjes gekost. En de Cercle, tja..."

   

  "Dus tijdens de match: "bluvn goan", na de match: "bluvn stoan" en daarna: "bluvn hangn"", besluit Urbain met een knipoog naar de bekende leuze van Club.
   

  In 1 adem beloven de twee ook een flinke traktatie aan de supporters die zich zondag kunnen gedragen.

  Club blijft maar feesten

  Club mocht vandaag ook topchef Roger Van Damme verwelkomen in het trainingscomplex. Gouden schoen Ruud Vormer kreeg de eer de met blauw en zwart versierde taart aan te snijden.

   

  De Nederlander had duidelijk honger gekregen van zijn selectie voor het Nederlands elftal, want hij maande zijn ploegmaats ongeduldig aan er aan te beginnen.