• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Izquierdo (ex-Club) maakt Goal van Seizoen voor Brighton-fans

  De Gouden Schoen van Club zit aan 5 goals/3 assists in zijn 1e jaar.

  José Izquierdo heeft in zijn eerste seizoen in Engeland een prijsje te pakken: het doelpunt tegen West Ham van de Gouden Schoen van Club Brugge, die in de zomer naar Brighton & Hove Albion verkaste, is volgens de eigen fans het mooiste dit seizoen.

  Izquierdo had wat tijd nodig om zich door te zetten in de Premier League, maar zit nu toch al aan 29 wedstrijden, waaronder 20 basisplaatsen. De Colombiaanse aanvaller was ook af en toe beslissend met 3 assists en 5 goals.

  De winger maakte een paar fraaie doelpunten, maar zijn mooiste was op 3 februari in de degradatietopper tegen West Ham: na een weggekopte corner kon Izquierdo de bal van in de punt van de zestien overhoeks over doelman Adrian in de winkelhaak draaien.

  Het zette Brighton op weg naar een 3-1-zege en de veilige 13e plaats. Daar staan ze nu op 4 speeldagen van het einde nog altijd.

  Bekijk de Goal van het Seizoen van Izquierdo: