• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Mitrovic past een kostuum, maar draagt hij het nog?

  Ook Mitrovic mocht een nieuw maatpak aantrekken.

  De Anderlecht-spelers kregen een nieuw kostuum aangemeten. "Een club met stijl, kleedt zich met stijl", was de verwoording van Olivier Deschacht. Opvallend was dat ook Aleksandar Mitrovic een kostuum mocht passen. Newcastle trekt immers stevig aan de mouw van de Servische topschutter.

  Volgens verschillende media zou Newcastle een bod van 16,5 miljoen euro klaar hebben liggen voor Mitrovic, maar ook FC Porto geeft de strijd om de Serviër nog niet op. Mitrovic traint in elk geval niet meer mee met paars-wit en zal ook niet aan de aftrap verschijnen in de oefenwedstrijd tegen Lazio Roma.

  Toch kreeg Mitrovic nog een Anderlecht-kostuum op maat. Een afscheidscadeau of komt het toch nog van pas?