1. 55' - Doelpunt - Marius Noubissi (0 - 2)
Challenger Pro League - speeldag 15 - 15/11/19 - 20:31
55'
Marius Noubissi
0 - 2
55'

OH Leuven is met een pijnlijke thuisnederlaag aan de tweede periode van de Proximus League begonnen: 0-3 tegen Beerschot. In de 2e helft ging OHL kopje-onder tegen een fel en gretig Beerschot, dat zijn eerste uitzege boekt.

Beerschot beslist de match in 13 dolle minuten

De eerste helft was er een om vlug te vergeten voor beide ploegen, maar enkel Beerschot leek er iets uit geleerd te hebben na de rust. In 13 dolle minuten telden de bezoekers OH Leuven helemaal uit.

Eerst mocht Holzhauser helemaal vrijstaand de score openen met een kopbal aan de tweede paal. Daarna mocht Noubissie de voorsprong verdubbelen na een hoekschop en Vancamp maakte het helemaal af na gestuntel in de defensie van OH Leuven: 0-3.

Voor Beerschot is het pas de eerste overwinning op verplaatsing dit seizoen, een betere start van de tweede periode kon de club van het Kiel zich niet wensen. Voor OH Leuven, winnaar van de eerste periode, is het alvast een valse start van de tweede periode.

Doelpunten:

• 48' Holzhauser 0-1
  • 54' Noubissi 0-2
  • 60' Vancamp 0-3

90' tweede helft
89'

Einde: 0-3

Wat een afknapper voor OH Leuven: het begint met een pijnlijke thuisnederlaag aan de tweede periode.
80'
58'

Goal: 0-3

Het gaat van kwaad naar erger voor de thuisploeg. Jorn Vancamp profiteert optimaal van gestuntel bij OHL en maakt er 0-3 van.
58'
55'

Goal: 0-2

Het gaat snel. OH Leuven heeft het even moeilijk en incasseert meteen een dubbele tik. Noubissi verdubbelt de score na een hoekschop: 0-2.
55'
51'
Holzhauser kopt aan de tweede paal de 0-1 in doel.
49'

Goal: 0-1

Beerschot is op voorsprong gekomen dankzij Holzhauser. Die werd helemaal vrijgelaten aan de tweede paal en kopte binnen: 1-0. OHL-keeper Henkinet zag er niet goed uit bij die goal.
49'
21:25

Geen goals bij de rust

OHL en Beerschot brengen niet echt sprankelend voetbal in de eerste helft. Beerschot was nog het dichtste bij de openingsgoal bij een vrije trap van Holzhauser. OHL had het meeste balbezit, maar kwam niet tot uitgespeelde kansen.