Gent Ladies winnen in Luik en klimmen naar 3e plaats in Super League

di 11 mei 2021 21:43
0-1
      Lotto Super League - speeldag 6 - 11/05/21 - 19:00

In de Play-off I in de Super League heeft AA Gent de volle buit gepakt op het veld van Standard. De Gentse vrouwen wonnen in Luik met het kleinste verschil: 0-1.

Standard-AA Gent was een duel met de 3e plaats als inzet. Halfweg de 1e helft zette Jolet Lommen de bezoekers op voorsprong. Loonen miste nog voor de rust een uniek kans op de 0-2.

Na de koffie ontwikkelde de thuisploeg meer druk. Petry flirtte met de gelijkmaker, maar het bleef 0-1.

Dankzij de overwinning wippen de Gent Ladies over Standard naar de 3e plaats in de stand.