90+1'
Serhou Guirassy
0 - 3
90+1'

Jérémy Doku lijkt na een moeilijke start eindelijk vertrokken bij Stade Rennes. Tegen Angers opende hij de score, goed voor zijn 3e goal in zijn laatste 3 wedstrijden.

De oversteek van België naar Frankrijk viel Doku toch zwaarder dan verwacht. De ex-speler van Anderlecht kwam maar moeilijk op toerental in de Ligue 1. Tot hij net voor de interlandbreak zijn eerste competitietreffer scoorde tegen Metz. Een rode kaart vergalde toen wel zijn feestelijke avond.

Ook bij de Rode Duivels kwam Doku boven water. Tegen Wit-Rusland tekende de jongeling voor 1 doelpunt en 2 assists. En na een schorsing van 2 speeldagen heeft hij de draad weer opgepikt in de Franse competitie.

Tegen Angers zette hij net voor rust zelf de actie op: Terrier speelde de bal terug en Doku mikte in de verste hoek. Terrier en Guirassy trokken de overwinning na de pauze over de streep.

Rennes rukt voorlopig op naar de zesde plaats in de Ligue 1, met 51 punten na 33 speeldagen.

90+4'
Noah Fatar (Angers SCO) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Jéremy Doku (Stade Rennes).
90+1'

Doelpunt voor

Serhou Guirassy kan scoren voor Stade Rennes. De assist komt op naam van Dalbert.
90+1'

90'
De bal gaat over de achterlijn in hoekschop. Die wordt genomen door Benjamin Bourigeaud (Stade Rennes), maar zijn voorzet is te kort en wordt weggewerkt.
89'
88'
De poging wordt gered door Alfred Gomis (Stade Rennes). De keeper ging goed plat en kon de bal klemmen.
88'
Sada Thioub (Angers SCO) haalt uit met zijn linker...
87'
Serhou Guirassy (Stade Rennes) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Romain Thomas (Angers SCO).
85'
Zinedine Ould Khaled (Angers SCO) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.
76'
Pierrick Capelle (Angers SCO) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Hamari Traoré (Stade Rennes).