2. 88' - Doelpunt - Daan Heymans (2 - 2)
Challenger Pro League - speeldag 23 - 27/01/19 - 16:01
88'
Daan Heymans
88'
2 - 2

Oud-Heverlee Leuven heeft voor het eerst in 6 competitiewedstrijden gewonnen. Na een dolle slotfase won OHL met 2-3 bij Lommel. Het is een belangrijke zege voor OHL met het oog op de play-downs.

Doelpunten: 23' Brebels 1-0, 32' Moore 1-1, 68' Dequevy 1-2, 87' Heymans 2-2, 89' Persoons 2-3

Persoons is reddende engel voor OHL in slotfase

De wedstrijd tussen Lommel en OHL werd een echte rollercoaster. De thuisploeg opende dankzij Brebels de score, maar nog voor de rust kwam OHL op gelijke hoogte. OHL-aanvoerder Moore scoorde de 1-1.

OHL ging na de rust op zoek naar drie broodnodige punten. Kersvers aanwinst Henry was een gesel voor de defensie van Lommel en hij zette Dequevy op weg naar de Leuvense voorsprong: 1-2.

OHL leek op weg naar de zege, maar in de slotfase kroop het te veel achteruit. Bij een vrije trap lette de verdediging van OHL niet op en invaller Heymans bracht hoop in de Lommelse harten. Die hoop werd pijnlijk de kop ingedrukt op de volgende aanval: Persoons kopte de 2-3 op het bord. OHL wint zo voor het eerst sinds 1 december 2018, toen klopte het ... Lommel.