90+4'
Hamdi Harbaoui
3 - 3
90+4'

Play-off II wordt een verhaal van achtervolgen voor Cercle Brugge en Zulte Waregem. Een onderhoudende wedstrijd met een knotsgek einde leverde een gelijkspel op. Tot de voorlaatste minuut was de eerste zege voor Cercle sinds 16 december in de maak, maar dat was zonder Hamdi Harbaoui gerekend.

Bekijk de goals uit Cercle Brugge - Zulte Waregem (3-3)

Cercle Brugge - Zulte Waregem in een notendop:

• Sleutelmoment: De late penalty voor Cercle in de 90e minuut leek het sleutelmoment, want na 11 matchen zonder zege was Cercle heel dicht bij drie punten. Dat momentum werd  toch nog gekaapt door Harbaoui. Een verdedigende actie van Palun viel voor het hoofd van de spits en 3-3 is het resultaat.
  • Man van de Match: De jonge Bansen kreeg zijn kans in doel van Francky Dury. Hij deed het uitstekend tegen een dominant Cercle.
  • Opvallend:  Cercle verdiende de zege, maar Zulte Waregem scoorde drie keer uit drie ballen tussen de palen.

Sylla ontsnapt in eerste helft aan rood voor natrappen

90+6'

Harbaoui houdt Cercle dan toch van de overwinning!

90+5'

Einde match

Het is gedaan. Een onderhoudende match eindigt knotsgek met twee goals in de absolute slotfase. Eindstand 3-3.
90+2'

De gelijkmaker van Harbaoui !!

Ongelooflijk maar waar, maar waar: Harbaoui boort in de allerlaatste minuut een zege door de neus van Cercle. Hij scoort met de kop van dichtbij.
90+1'

90'

Er komen 4 minuten bij

Cercle is vier minuten verwijderd van een eerste zege sinds 16 december. Of kan Essevee nog iets?
90'
89'

De voorsprong voor Cercle vanop de stip

Gakpé blijft kalm en zet Bansen op het verkeerde been. De penalty brengt Cercle op 3-2. De voorsprong is verdiend.
89'

Penalty

D'Hondt geeft penalty voor Cercle. Hij oordeelt dat de arm van Heylen naar de bal gaat, vermoeden we. De arm was in elk geval niet tegen het lichaam.
88'

Mercier faalt niet van op 11 meter!

88'

D'Hondt gaat kijken

De VAR vindt toch dat de ref even zelf moet gaan kijken naar de beelden. Wat beslist D'Hondt?
87'

VAR-overleg

Gakpé schiet de bal in het strafschopgebied tegen de arm van Heylen. De VAR onderzoekt de zaak...