4. 90
  5. 120
  6. 150
  7. 196

Mattias Skjelmose Jensen (Lidl-Trek) heeft de tweede editie van de Maryland Cycling Classic in de Verenigde Staten op zijn naam gebracht. De 22-jarige Deen won na 197 km in en om Baltimore na een solo van 12 kilometer. Hij kreeg op het podium het gezelschap van de Amerikaan Neilson Powless en de Canadees Hugo Houle. Zij finishten op meer dan 2 minuten.

Mattias Skjelmose rijdt een sterk seizoen. Hij boekte in de Verenigde Staten al zijn 7e overwinning in 2023.

Hij werd dit jaar ook al nationaal kampioen op de weg en pakte een rit en het eindklassement in de Ronde van Zwitserland. Verder won hij etappes in de Ster van Bessèges, de Ronde van de Alpes-Maritimes en de Var en de Ronde van Denemarken.

Vorig jaar won Sep Vanmarcke de eerste editie van de Maryland Cycling Classic. Het zou zijn laatste profoverwinning zijn. Begin juli moest de 35-jarige renner door hartritmestoornissen een punt zetten achter zijn actieve wielerloopbaan.