Ga naar de inhoud
Egan Bernal krijgt maar geen genoeg van de criteriums.
    winnaar
maandag Aalst Evenepoel
dinsdag Roeselare Bernal
woensdag Antwerpen Van der Poel
donderdag Herentals Bernal

Bernal schiet ook in Herentals raak, Kruijswijk is de primus in Wateringen

 vr 2 augustus 2019 00:40

Het stof is gaan liggen over de Ronde van Frankrijk, maar de blikvangers van de Tour kunnen nog een centje bijverdienen in de jaarlijkse criteriumdans. Op deze pagina lees je er alles over.

Fase per fase

22:39

Zeges voor Bernal en Kruijswijk

Egan Bernal heeft ook het criterium van Herentals gewonnen. De Colombiaan had een kleine voorsprong op Matteo Trentin, Zdenek Stybar, Jasper Philipsen en Cees Bol. In Wateringen won Steven Kruijswijk de Profronde Westland. Hij kreeg op het podium het gezelschap van Dylan van Baarle en Fabio Jakobsen.
22:38

Egan Bernal en Matteo Trentin, eindwinnaar en ritwinnaar in de Tour

22:38

Egan Bernal amuseert zich op het podium

22:38

Jasper Philipsen deelt nog een handtekening uit

22:37

Stig Broeckx bij de start

06:24

VIDEO: Van der Poel en Cant nummer 1 in Antwerpen

31/07/19
21:52

Antwerpen juicht voor Van der Poel

Geen Egan Bernal in Antwerpen vanavond, wel Mathieu van der Poel. De Nederlandse blikvanger won het dernycriterium voor Thomas De Gendt, Oliver Naesen en Laurens De Plus. Antwerpen stippelde overigens een formule voor gemengde duo's uit met een koppeltijdrit, een koppelafvalling en een individuele dernyrace. In dat eindklassement wonnen Mathieu van der Poel en Sanne Cant voor Thomas De Gendt en Lotte Kopecky.
21:52

Van der Poel werd zondag nog Europees kampioen mountainbiken

21:51

Ik hoop deze vorm te rekken tot het WK eind september. Het parcours gelijkt op dat van een klassieker. Dat moet me liggen. Ik train hard om er te scoren.

Mathieu van der Poel (Corendon-Circus) droomt van het WK in Yorkshire
21:50

Antwerpen was de speeltuin van Mathieu van der Poel

21:43

Bernal flikt thuisrijders in Chaam

De criteriumdans heeft Egan Bernal vanavond in Nederland gebracht. Na een 2e plaats in Aalst en een zege gisteren in Roeselare was de eindwinnaar van de Tour de France vanavond de sterkste in Chaam. In de Acht van Chaam kreeg Bernal de Nederlanders Steven Kruijswijk en Dylan Groenewegen naast zich op het podium. Bij de vrouwen won Marianne Vos.
21:42

Bernal is ook zeer populair in Nederland

30/07/19
21:50

Het podium in Roeselare: Bernal klopt De Gendt en Teuns

21:28

Misschien had ik net voor de start toch geen pakje friet moeten eten want dat lag wel wat zwaar op de maag toen het tempo de hoogte in ging. Ik trek binnenkort huiswaarts en ga daar genieten van mijn Tour. Ik verwacht daar ook nog wel een stevig feestje.

Egan Bernal
21:21
Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
21:20

In Surhuisterveen was de zege voor Steven Kruijswijk

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.