• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Yellow Tigers plooien in de vijfde set tegen de Dominicaanse Republiek 

  De Belgische volleybalvrouwen hebben in de Nations League volleybal niet kunnen winnen van de Dominicaanse Republiek. Ze verlaten Duitsland zo met een tweede nederlaag in evenveel dagen. Na vier toernooien staan de Yellow Tigers voorlopig achtste.

  Fase per fase

  1. Tigers verlaten Duitsland met tweede nederlaag

   De Yellow Tigers hebben hun laatste wedstrijd in Duitsland niet kunnen winnen van de Dominicaanse Republiek. Het werd 3-2 (21-25, 25-22, 21-25, 25-14 en 15-11) na een spannende wedstrijd. De Belgische vrouwen blijven 8e in het klassement van de Nations League. Volgende week spelen de Tigers in Turkije tegen het gastland, Brazilië en Italië.
  2. België botst op gastland Duitsland

   De Belgische volleybalvrouwen hebben hun meerdere moeten erkennen in het gastland op de 2e dag van hun driedaagse in Duitsland. Het verschil was duidelijk: 3-1 (25-21, 25-23, 24-26, 25-16). De Belgen zakken zo naar de 8e plaats, maar blijven een positieve balans houden (6 zeges, 5 nederlagen). Ze zijn ook al zeker van het behoud in de Nations League, omdat Bulgarije troosteloos laatste blijft met 0 zeges. Er zijn nog 4 matchen.