• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  VIDEO: Bekijk de 5 goals van Anderlecht tegen Zulte Waregem

  Anderlecht blijft het seizoen domineren en heeft gisteren ook Zulte Waregem naar huis gestuurd met forfaitcijfers. Tessa Wullaert en Tine De Caigny scoorden allebei twee keer. De Brugse vrouwen hadden met een 4-0-nederlaag dan weer een offday tegen Genk.

  De 5 goals van Anderlecht op een rijtje

  Zulte Waregem opent fel, maar Anderlecht is klasse te sterk

  De vrouwen van Anderlecht hadden hun handen vol tegen een stug Zulte Waregem, dat de openingstreffer op de deklat zag uiteenspatten. Na een kwartier spelen opende De Caigny de score dan toch voor Anderlecht: 1-0.

   

  Zulte Waregem miste vervolgens dé kans om op gelijke hoogte te komen, maar kon een strafschop niet omzetten.

   

  Het was pas na de rust dat Anderlecht de gaspedaal nog eens volledig indrukte, de bezoekers waren uitgeblust na de rust. Met een penalty verdubbelde Wullaert de score, vier minuten later had ze haar tweede van de avond al te pakken.

   

  Ook Amber Maximus pikte haar doelpuntje nog mee, De Caigny zette de 5-0-eindstand op het bord. Anderlecht blijft zo alleen ongeslagen aan de leiding. Zulte Waregem is zevende.

  Club YLA kansloos onderuit

  De Brugse vrouwen gingen op bezoek bij het Genk van coach Guido Brepoels. 

   

  Maar dat werd een avond om snel te vergeten. Club YLA kende een ware offday. Het incasseerde vier doelpunten en ziet Genk zo op gelijke hoogte komen met 16 punten.

   Bekijk het verslag: