Anderlecht verkoopt Standard oplawaai in vrouwentopper met hattrick Wullaert

  De speelsters van Anderlecht hebben hun leidersplaats extra in de verf gezet door dichtste achtervolger Standard met forfaitscore opzij te zetten. Tessa Wullaert nam drie doelpunten voor haar rekening.

  In tegenstelling tot hun mannelijke tegenhangers hebben de speelsters van Anderlecht nog geen wedstrijd verloren. Ook de topper tegen Standard vormde geen probleem voor paars-wit.

   

  Halfweg zat Anderlecht al op rozen: Tessa Wullaert had al na 8 minuten de score geopend, Vatafu en De Caigny dikten de score bij de rust aan tot 0-3. 

   

  Standard kon ook na de pauze geen vuist meer maken en slikte nog twee doelpunten van sterspeelster Tessa Wullaert. Met 27 op 27 lijkt Anderlecht ongenaakbaar dit seizoen.

  Wullaert zet Anderlecht met 3 goals op weg naar zege op het veld van Standard

  Club YLA boekt ruime zege tegen Aalst

  Ook in Brugge moesten de volgers van het vrouwenvoetbal hun telraam bovenhalen. Tegen laagvlieger Eendracht Aalst liep de score op tot 6-1. 

   

  Opvallend: al na 48 minuten stond er een stevige 6-0 op het scorebord, dankzij onder anderen Minnaert, Guns, Vangheluwe, Laridon (2x) en Decoene. Nadien ging de voet van het gaspedaal, wat Aalst genoeg ademruimte gaf om de eer nog te redden.

   

  Zulte Waregem boekte dan weer zijn tweede overwinning van het seizoen. Met een 3-1-zege in Woluwe wipt het over de Brusselse vrouwen naar de zevende plek.

  Club YLA rekent makkelijk af met Aalst: 6-1

  Reddingen, lat en grote missers: vrouwen van Charleroi en Genk komen niet tot scoren

  Zulte Waregem stuurt White Star Woluwe met lege handen naar huis: 3-1

  OHL wint met het kleinste verschil in en tegen Gent