• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  OHL springt naar 3e plaats na klinkende zege op veld van Club YLA

  Oud-Heverlee Leuven heeft de heenronde afgesloten op de derde plaats. De ploeg van coach Coenraets ging vanmiddag drie punten rapen op het veld van Club YLA. De Bruggelingen zakken zo naar de vierde plaats. 

  VIDEO: De 4 goals van OHL tegen Club YLA

  Oud-Heverlee Leuven is baas op het veld van Club YLA

  Na drie zeges op een rij was de jonge Leuvense ploeg ook gebrand op een goed resultaat op bezoek bij Club YLA. En na een kwartier was het ook al raak voor de bezoekers. Kapitein Onzia opende de score door een corner in een tijd in doel te duwen.

   

  Heurlings bracht de Brugse verdediging deze namiddag geregeld in de problemen en bekroonde haar partij met twee assists. Voor de pauze bediende ze Schryvers, en net voor affluiten gaf ze ook een prima bal achteruit voor invalster Detruyer. 

   

  Tussendoor duwde Club YLA ook nog een doelpunt voorbij de eigen doelvrouw en zo was het eindverdict toch behoorlijk zwaar: 0-4.

  Genk Ladies pakken de volle buit

  In Zulte Waregem - Racing Genk waren de drie punten voor de bezoekers. De Genk Ladies wonnen met 1-3, al helpt die zege hen niet meteen vooruit in de stand. Zulte Waregem blijft voorlaatste.