• home
 • video
 • pas verschenen

  "Boe(c)ken toe"? Supporters eisen ontslag De Boeck na nieuw verlies

  einde
  01

  De ambities van Lokeren hebben bij de start van de 2e periode meteen een knauw gekregen. Lokeren werd thuis ontmanteld door Lommel. De supporters lieten meermaals hun ongenoegen over het beleid en de coach merken.

  Lokeren had zich voorgenomen na een kwakkelende 1e periode alles op alles te zetten in de 2e periode. Van die goeie voornemens was tegen Lommel niet veel te merken. Na 7 minuten pakten de supporters van Lokeren al uit met een eerste protestactie, met veel rook en vuur, waardoor de match enkele minuten stillag.

   

  Pas op het einde van de 1e helft kwam de match wat op gang, met 2 kansen voor Lokeren. Vooral Beridze kwam dicht bij de 1-0, maar zag zijn schot op de lijn gekeerd.

   

  Lommel begon sterk aan de 2e helft. Vooral Aabbou bleek een gesel voor de Lokerse defensie, waar Van Damme ontbrak met een blessure. Eerst redde Verhulst nog, maar op de binnentikker op aangeven van Krizan was de doelman kansloos.

   

  Terwijl de spelers van Lokeren wanhopig op zoek gingen naar een doelpunt, werd in de tribune het spandoek "Boe(c)ken toe" ontrold. Maar pech en de Litouwse Lommel-doelman hielden Lokeren van puntengewin.

  Wedstrijdgegevens Lokeren-Lommel

  Doelpunten:

  60' Aabbou 0-1

   

  Rode kaarten:

   

  geen

  Verslag Lokeren-Lommel (Proximus League)

  De wedstrijd lag enkele minuten stil door een protestactie van de Lokerse fans

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 46 match begonnen
  2. eerste helft, minuut 47 match afgelopen
  3. eerste helft, minuut 1 match begonnen