33

Vrouwen van OH Leuven steken terugkerende coach hart onder de riem met ruime zege

za 13 januari 2024 23:30
      Lotto Super League - speeldag 13 - 13/01/24 - 19:00

OH Leuven heeft geen misstap begaan tegen KV Mechelen. De leider in de Women Super League won met duidelijke 5-0-cijfers en behoudt zijn voorsprong van drie punten op achtervolger Standard.

OHL maakte een verschroeiende start. Na minder dan 5 minuten had Marie Detruyer Jeslynn Kuijpers de 1-0 voor. De Nederlandse verdubbelde na de rust de Leuvense voorsprong en daarna ging het hard.

Eerst pikte Red Flame Detruyer haar goaltje mee, daarna dikte de Nederlandse Van Dijk de score nog aan met twee treffers. Zo behoudt OHL de leiding in de Women Super League, achtervolger Standard won zijn wedstrijd met 3-0 van Club Brugge.

De ruime overwinning van OHL is een mooie opsteker voor coach Jimmy Coenraets. Die miste op het einde van 2023 enkele wedstrijd voor persoonlijke redenen, maar zat nu weer op de bank.