• home
 • video
 • pas verschenen

  Charleroi verkoopt Beerschot Wilrijk een bolwassing

  einde
  40
  1. 45+6' - Geel - Jimmy De Jonghe
  2. 45+5' - Doelpunt strafschop - Adama Niane (1 - 0)
  3. 45+4' - Geel - Gregory Grisez
  4. 45+2' - Geel - Brian De Keersmaecker
  5. 30' - Verv. Loris Brogno door Brian De Keersmaecker
  1. 85' - Doelpunt strafschop - Jérémy Perbet (4 - 0)
  2. 84' - Geel - Gertjan De Mets
  3. 81' - Verv. Massimo Bruno door Jérémy Perbet
  4. 80' - Doelpunt - Ryota Morioka (3 - 0)
  5. 75' - Verv. Adama Niane door Gaëtan Hendrickx
  6. 73' - Verv. Irakli Bughridze door Erwin Hoffer
  7. 72' - Doelpunt - Victor Osimhen (2 - 0)
  8. 69' - Geel - Gjoko Zajkov
  9. 63' - Verv. David Henen door Ryota Morioka
  45+5'Adama Niane1 - 0
  72'Victor Osimhen2 - 0
  80'Ryota Morioka3 - 0
  85'Jérémy Perbet4 - 0

  Charleroi heeft een goede zaak gedaan in groep A van Play-off II. Het won met overdreven cijfers een bij momenten slaapverwekkende wedstrijd. De mooie goal van Morioka zorgde wel voor opwinding. De rol van Beerschot Wilrijk in PO II lijkt uitgespeeld.

  Charleroi - Beerschot Wilrijk in een notendop

  • Sleutelmoment: Net voor de rust bewijst de VAR opnieuw zijn nut. Op de beelden is handspel van Grisez gezien. De voorsprong van Charleroi die volgt is verdiend en legt de match in een definitieve plooi. Dit vertimmerde Beerschot Wilrijk was gewoon geen partij voor een ervaren en geslepen team als Charleroi.
  • Man van de Match: Een match die snel vergeten zal zijn, had geen absolute uitblinker. Daarom kiezen we voor de man die de mooiste goal maakte. Bekijk zeker de 3-0 van Morioka.
  • Quote van Stijn Vreven: "Ik heb opnieuw veel geleerd uit deze match. Ik denk dat het een goede eyeopener is voor mij, de spelers en iedereen die iets met de club te maken heeft. Als wij de volgende stap willen zetten, zullen we onze ploeg hier en daar moeten versterken. Ik had voor de match gezegd dat ze vandaag zouden merken wat het verschil is tussen jongens en kerels. Dat is tot uitting gekomen. Kwalitatief mag dat nog, maar je moet wel duels winnen en er zijn voor elkaar."

  De goals in Charleroi-Beerschot Wilrijk (4-0)

  Video player inladen ...

  Morioka kan het nog! Hij scoort met een prachtige volley

  Video player inladen ...

  Fase per fase

  1. Einde match

   De cijfers zijn overdreven, maar op de zege van Charleroi tegen Beerschot Wilrijk valt niets aan te merken. Vooral de goal van Morioka moet u onthouden/bekijken.
  2. Eerste doelkans voor Vanzeir

   Vanzeir redt bijna de eer met een knappe tegengoal. Penneteau haalt de volley vanuit een scherpe hoek nog uit zijn doel. Knap van beide spelers.
  3. Perbet mist de 5-0 onbegrijpelijk

   Beerschot Wilrijk is de pedalen helemaal kwijt in deze slotfase. Charleroi combineert door de Antwerpse defensie alsof die er niet staat. Osimhen ziet Perbet naar de eerste paal duiken, maar de goaltjesdief mist van dichtbij onbegrijpelijk.
  4. Perbet mist niet

   Beerschot Wilrijk incasseert goal nummer 4. Overdreven cijfers, maar daar trekt Perbet zich weinig van aan. Hij zet Van Hamel koelbloedig op het verkeerde been vanop de penaltystip.
  5. Penalty!

   De Mets laat de bal van de voet glippen en wil dat goedmaken met een wilde tackle in het eigen strafschopgebied. De tweede penalty van Charleroi is een feit.