1. FC Union BerlinSporting Braga
Srdjan Jovanovic
Olympisch Stadion Berlijn
73445

BEKIJK: Het doelpunt van de avond? Braga schiet geweldig raak in de Champions League

di 3 oktober 2023 20:44
  1. 13' - Geel - Ricardo Horta
  2. 13' - Geel - Leonardo Bonucci
  3. 30' - Doelpunt - Sheraldo Becker (1 - 0)
  4. 37' - Doelpunt - Sheraldo Becker (2 - 0)
  5. 41' - Doelpunt - Sikou Niakate (2 - 1)
  13. 86' - Verv. Joe Mendes door André Castro
  14. 90+4' - Doelpunt - André Castro (2 - 3)
  15. 90+5' - Geel - Josip Juranovic
UEFA Champions League - speeldag 2 - 03/10/23 - 18:47
30'
Sheraldo Becker
30'
1 - 0
37'
37'
2 - 0
41'
Sikou Niakate
2 - 1
41'
51'
Bruma
2 - 2
Bruma
51'
90+4'
André Castro
2 - 3
90+4'

De Portugese club Braga heeft een 2-0-achterstand omgezet in een 2-3-overwinning in Berlijn. Bruma maakte een van de drie doelpunten. Met een geweldig schot vanaf zo'n 20 meter schoot hij de gelijkmaker binnen.

Bruma
Bruma haalt meteen uit op corner.
voetballers
En mikt de bal in de haak.
Bruma
Een knap doelpunt dat gevierd mag worden.

90+5'
90+4'

André Castro kan scoren voor Sporting Braga. De assist komt op naam van Bruma.
90+4'
Diogo Leite (1. FC Union Berlin) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Matheus Magalhães (Sporting Braga).
90+4'
Josip Juranovic neemt de hoekschop voor 1. FC Union Berlin. Hij dropt de bal centraal voor doel.
90+3'
Redding van Matheus Magalhães (Sporting Braga), die de bal al duikend kan pareren.
90+3'
Alex Král (1. FC Union Berlin) haalt uit...
90+1'

90'
Leonardo Bonucci (1. FC Union Berlin) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Simon Banza (Sporting Braga).
87'
Vrije trap voor 1. FC Union Berlin. Simon Banza (Sporting Braga) hield Danilho Doekhi vast en dat had de scheidsrechter gezien.
86'
86'
86'
Brenden Aaronson (1. FC Union Berlin) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren.
84'
83'
82'
Hoekschop voor 1. FC Union Berlin. Josip Juranovic trapt die naar de tweede paal.