Sporting vloert Tottenham na geweldig slotoffensief in blessuretijd

1. 61' - Geel - Rodrigo Bentancur
    2. 84' - Geel - Pierre-Emile Højbjerg
    3. 90+2' - Verv. Marcus Edwards door Arthur Gomes
    UEFA Champions League - speeldag 2 - 13/09/22 - 18:45

Twee goals in blessuretijd deden Lissabon ontploffen. Sporting heeft Tottenham - dat morste met kansen - met 2-0 gevloerd dankzij een geweldig slotoffensief. Eerst kopte Paulinho de thuisploeg in minuut 90 op voorsprong, even later zette Arthur Gomes de kers op de taart na een fenomenale solo. Sporting behoudt zo zijn perfect rapport in de Champions League.

90+2'
    90+1'

90'
    Bij Sporting CP wordt de hoekschop genomen door Pedro Porro. Zijn voorzet gaat richting de eerste paal.
    90'
    Redding van Hugo Lloris (Tottenham Hotspur), die de bal al duikend kan pareren.
    90'
    Pedro Porro (Sporting CP) haalt uit...
    87'
    Pedro Gonçalves (Sporting CP) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op de tegenstander.
    84'
    Tottenham Hotspur
    84'
    Pierre-Emile Højbjerg (Tottenham Hotspur) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Manuel Ugarte (Sporting CP).
    83'
    Nuno Santos (Sporting CP) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
    83'
    Pedro Porro neemt de hoekschop voor Sporting CP. Hij dropt de bal centraal voor doel.
    81'
    Vrije trap voor Sporting CP. Emerson Royal (Tottenham Hotspur) hield Nuno Santos vast en dat had de scheidsrechter gezien.
    78'
    De vlag van de lijnrechter gaat de hoogte in: Emerson Royal (Tottenham Hotspur) stond buitenspel.
    77'
    Eric Dier (Tottenham Hotspur) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Paulinho (Sporting CP).
    76'
    Richarlison (Tottenham Hotspur) zet zijn hoofd tegen de bal, maar hij kan niet kadreren.
    75'
    Tottenham Hotspur krijgt een vrije trap. Matheus Reis (Sporting CP) haalde een tegenstander onderuit.
    73'
    Pierre-Emile Højbjerg (Tottenham Hotspur) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Francisco Trincão (Sporting CP).