• home
 • video
 • pas verschenen

  Ronaldo moet niet schitteren om Old Trafford te heroveren

  einde
  01
  1. 17' - Doelpunt - Paulo Dybala (0 - 1)
  1. 87' - Verv. João Cancelo door Douglas Costa
  2. 83' - Geel - Giorgio Chiellini
  3. 81' - Verv. Juan Cuadrado door Andrea Barzagli
  4. 78' - Verv. Paulo Dybala door Federico Bernardeschi
  5. 78' - Geel - Ashley Young
  6. 59' - Geel - Blaise Matuidi
  17'Paulo Dybala0 - 1

  Juventus heeft de topaffiche tegen Manchester United gewonnen in de Champions League. Een topmatch werd het niet. Vooral door de
  onmondigheid van de thuisploeg. Lukaku speelde de hele wedstrijd.

  United - Juventus in een notendop:

  • Sleutelmoment: Als Pogba in minuut 75 niet op de paal, maar in doel schiet, kan Mourinho opnieuw zeggen dat zijn aanpak niet zo slecht was.
  • Man van de Match: Juve deed het vooral collectief, maar we pikken het duo Chiellini-Bonucci  er uit. Ze kwamen geen enkele keer in de problemen.
  • Statsitiek:  Ronaldo verloor nog nooit tegen United sinds hij in 2009 vertrok op old Trafford.

  Old Trafford baadde voor de match in een sfeer van nostalgie en respect voor de terugkeer van Ronaldo. Die positieve sfeer sloeg vrij snel om door het spel van United. De vertoning van de thuisploeg deed pijn aan de ogen.

   

  Juventus had de eerste helft 70 procent balbezit en als United dan toch eens uit zijn egelstelling kon kruipen, kwam het niet verder dan wilde ballen naar voren. Lukaku kwam een hele match niet in het stuk voor, vooral door de onmondigheid van zijn ploeg om de bal in het strafschopgebied te krijgen.

   

  Ronaldo begon erg gretig aan de match en was betrokken bij de enige goal van de match. Smalling voorkwam dat Cuadrado zijn voorzet in doel duwde, maar Dybala stond op de juiste plaats om de rebound binnen te schieten. Juventus speelde frivool en ging rusten met een meer dan verdiende voorsprong.

   

  Na de rust hoefde het niet meer voor de Italianen en United kon niet. Twee kansen waren het vermelden nog waard. Een hard schot van Ronaldo werd prachtig gered door De Gea. Een geplaatst schot van Pogba bleef via de paal en het hoofd van Szczesny uit het doel. Juventus verstevigt zijn leidersplaats in groep H.

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 94. Einde match. Juventus wint de topaffiche tegen United dankzij een goal van Dybala. United deed het iets beter in de tweede helft, maar was over 90 minuten gewoon te zwak.
  2. tweede helft, minuut 92. Barzagli speelt nog even met vuur. Hij geeft martial een kleine duw in de rug in het strafschopgebied. Ref Mazic geeft geen kik.
  3. tweede helft, minuut 91. Drie minuten extra tijd. United krijgt nog drie minuten voor de gelijkmaker. Maar echt in de lucht hangt die niet.
  4. tweede helft, minuut 89. Martial zet zich door tussen Pjanic en Barzagli en wil dan naar de verste hoek knallen, maar doet dat te zwak. .
  5. tweede helft, minuut 88. Bijna komt Juventus nog op 0-2 op de counter, maar Bernardeschi glijdt weg waardoor Ronaldo hem niet kan aanspelen.
  6. tweede helft, minuut 87. Vervanging bij Juventus, Douglas Costa erin, João Cancelo eruit
  7. Gele kaart voor Giorgio Chiellini van Juventus tijdens tweede helft, minuut 83
  8. tweede helft, minuut 82. Nog een verdediger voor Juve. De 37-jarige Barzagli is de tweede wissel van Juventus. Nog een extra verdediger voor de Italianen. U begrijpt dat de bezoekers zich momenteel beperken tot de voorsprong verdedigen.
  9. tweede helft, minuut 81. Vervanging bij Juventus, Andrea Barzagli erin, Juan Cuadrado eruit
  10. tweede helft, minuut 79.