• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  De vervanger van Ronaldo is goed voor een hattrick

  1. 41' - Geel - Sékou Sanogo
  2. 33' - Doelpunt - Paulo Dybala (2 - 0)
  3. 24' - Geel - Leonardo Bertone
  4. 5' - Doelpunt - Paulo Dybala (1 - 0)
  1. 78' - Geel 2 - Mohamed Ali Camara
  2. 78' - Verv. Mario Mandzukic door Moise Kean
  3. 75' - Geel - Mohamed Ali Camara
  4. 71' - Verv. Christian Fassnacht door Roger Assale
  5. 70' - Verv. Miralem Sulejmani door Moumi Ngamaleu
  6. 70' - Verv. Miralem Pjanic door Sami Khedira
  7. 69' - Doelpunt - Paulo Dybala (3 - 0)

  Cristiano Ronaldo heeft vanuit de tribunes gezien hoe Juventus ook zijn tweede wedstrijd in de Champions League tot een goed einde heeft gebracht. Paulo Dybala scoorde 3 keer tegen de Zwitserse kampioen Young Boys.

  Cristiano Ronaldo zat een schorsing uit voor zijn allereerste rode kaart in de Champions League, twee weken geleden in Valencia. Paulo Dybala nam zijn rol over en dat de Argentijnse aanvaller met verve. Hij maakte een hattrick.

   

  Zijn eerste doelpunt was het mooiste. Bonucci lobde bal prachtig over de Zwitserse verdediging, Dybala had zijn ren prima getimed om met een volley Von Ballmoos te kloppen.

   

  Een halfuurtje later moest de doelman van Bern zich nog een keer omdraaien toen hij het schot van Matuidi niet onder controle kreeg. Dybala stond op de goede plaats om zijn tweede van de avond binnen te werken.

   

  Op nummer 3 was het even wachten. Hij mikte een keer op de paal en toen hij neergelegd werd, weigerde de scheidsrechter naar de stip te wijzen. Halverwege de tweede helft lukte het toch. Dybala tikte een voorzet van Cuadrado binnen: 3-0.

   

  Juventus doet het dit seizoen uitstekend. Na de 21 op 21 in de Serie A scoort de Oude Dame 6 op 6 in de Champions League. Over 3 weken gaat Juve op bezoek bij Manchester United.

  Paulo Dybala

  Paulo Dybala maakt de doelpunten voor Juventus.

  Fase per fase