Liverpool verslikt zich na dramatische eerste helft in Rode Ster

  1. 36' - Geel - Adam Lallana
  2. 29' - Doelpunt - Milan Pavkov (2 - 0)
  3. 22' - Doelpunt - Milan Pavkov (1 - 0)
  4. 6' - Geel - Marko Marin
  1. 79' - Verv. Adam Lallana door Divock Origi
  2. 73' - Verv. Nenad Krsticic door Branko Jovicic
  3. 64' - Verv. Marko Marin door Goran Causic
  4. 59' - Verv. Filip Stojkovic door Marko Gobeljic
  22'goalMilan Pavkov1 - 0
  29'goalMilan Pavkov2 - 0

  In groep C heeft leider Liverpool niets geraapt bij zijn tripje naar Servië. De bezoekers waren voor de rust nergens en konden twee rozen van Pavkov niet meer uitwissen. Ook Divock Origi kon het tij niet keren. In de stand troept alles nog wat meer samen, Napoli kijkt vanavond PSG nog in de ogen.

  Voor de fans van Rode Ster Belgrado is elke wedstrijd er eentje om te genieten, maar vooral thuis kan de Servische club bij zijn terugkeer op het hoogste Europese niveau altijd een tikje meer.

   

  Napoli bleef er op de openingsspeeldag al op 0-0 steken, Liverpool bakte het nog bruiner. Het team van Jürgen Klopp bakte er voor de pauze werkelijk niets van. Rode Ster sloeg genadeloos toe en Pavkov was voor het halfuur twee keer trefzeker: 2-0.

   

  Na de pauze leunde de thuisploeg achterover, maar Liverpool kon al bij al te weinig klaarmaken. Het doelhout werd wel een paar keer getest, maar de nul bleef op het scorebord staan. Ook invaller Divock Origi, die voor zijn eerste speelminuten bij Liverpool sinds augustus 2017 tekende, kon daar niets meer aan veranderen.

  Fase per fase