Harry Kane
7 - 0

Engeland heeft met zijn spierballen gerold in de EK-kwalificaties. Tegen Noord-Macedonië blonken "The Three Lions" hun perfecte rapport op met een 7-0-pandoering tegen Noord-Macedonië.

Harry Styles had Wembley ingepalmd voor een concert, dus moest de Engelse nationale ploeg uitwijken naar Old Trafford voor zijn EK-kwalificatiematch tegen Noord-Macedonië.

De verandering van decor bracht de Engelsen niet van de wijs. Na een halfuur brak de dijk bij de bezoekers. Kane, Saka en Rashford zetten nog voor de rust een 3-0-voorsprong op het scorebord.

Saka nam geen vrede met één doelpunt en sloeg na de rust nog twee keer toe om zijn hattrick te vervolledigen.

Noord-Macedonië was dan al lang uitgeteld, maar Kalvin Philips (met zijn debuutgoal) en Kane (met een penalty) toonden geen genade en maakten er een zevenklapper van.

Mbappé mist penalty, maar krijgt herkansing om Griekenland te vloeren

EK-kwalificatie
Frankrijk
1-0
Griekenland

Frankrijk heeft niet zonder moeite afgerekend met Griekenland. De vicewereldkampioen claimde drie keer een strafschop in de eerste helft, maar de scheidsrechter hapte niet toe.

Als de bal na de pauze dan toch op de stip ging, miste Kylian Mbappé de elfmeter. De Franse steraanvaller mocht van geluk spreken dat de Grieken te vroeg in het strafschopgebied stonden en hij een herkansing kreeg. Tweede keer, goede keer: Mbappé bezorgde Frankrijk de volle buit.