Ga naar de inhoud

BEKIJK: Blinde goal van Barry volstaat niet voor Beverse zege in topper tegen RWDM

 za 19 november 2022 21:52
SK Beveren
einde
1-1
RWDM
   Challenger Pro League - speeldag 14 - 19/11/22 - 20:01

   SK Beveren en RWDM hebben gelijkgespeeld in de topper in de Challenger Pro League. Beide ploegen morsten in het slot met kansen. De gedeelde leiders in de stand geven elkaar geen duimbreed toe.

   Goals

    

   45+1' Barry: 1-0

   56' Biron: 1-1

   Voor aanvang van de topper in de Challenger Pro League was er geen verschil op te meten tussen SK Beveren en RWDM.

    

   Die trend zette zich ook door op het veld. Beide teams waren elkaars evenknie. Een individuele flits moest voor het verschil zorgen.

    

   Die kwam er ook op naam van Thierno Barry. Met een blinde trap zette hij SK Beveren knap op voorsprong. RWDM had de rust nodig om een antwoord te formuleren. In de tweede helft kwamen de bezoekers snediger uit de kleedkamer, wat resulteerde in de gelijkmaker.

    

   Wat volgde was een wedstrijdje kansen verkwanselen. Bij RWDM ontbrak de laatste pas, Bij Beveren liet doelpuntenmaker Barry de mogelijkheden op de winnende treffer liggen. En ook bij het doelpunt van Mbokani was hij spelbreker door deelname uit buitenspelpositie. 

    

   De gedeelde nummers 1 in de stand delen de koek na een billijk gelijkspel. Zowel SK Beveren als RWDM telt nu 28 punten na 14 wedstrijden.

   Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
   Fase per fase
   88' tweede helft
   46' tweede helft
   45+5' eerste helft
   1' eerste helft