Beerschot beukt zich tegen Lierse opnieuw een weg naar boven in Challenger Pro League

zo 5 maart 2023 20:05
Lierse K.
0-1
      Challenger Pro League - speeldag 24 - 05/03/23 - 16:02

Beerschot heeft op de tweede speeldag zijn eerste zege geboekt in de promotieplay-offs van de Challenger Pro League. Het profiteerde van een numeriek overwicht tegen Lierse om een zuinige zege te boeken. Thibo Baeten zorgde voor het enige doelpunt van de avond.

Op bezoek bij Lierse werd er met 0-1 gewonnen, dankzij een doelpunt na 57 minuten van Thibo Baeten. De thuisploeg stond toen al een tijdje met een man minder, na de uitsluiting van Daan Vekemans vlak voor rust.

Vorig weekend was Beerschot op de openingsspeeldag niet verder gekomen dan een scoreloos gelijkspel tegen RSCA Futures.

Met 42 punten op de teller staan ze op de derde plaats en lopen ze wat in op leider RWDM (49 punten), dat zaterdag de topper met 2-1 verloor bij eerste achtervolger Beveren (46).