Volley van Carvajal levert Real Madrid een zuinige zege op

  1. 45+2' - Geel - Aitor Ruibal
  2. 45+1' - Geel - Miguel Gutiérrez
  3. 45' - Geel - Sergio Canales
  4. 43' - Geel - Germán Pezzella
  5. 23' - Geel - Nabil Fekir
  1. 90+2' - Geel - Casemiro
  2. 83' - Verv. Miguel Gutiérrez door Rodrygo
  3. 82' - Verv. Sergio Canales door Joaquín
  4. 81' - Geel - Eden Hazard
  5. 78' - Verv. Vinícius Júnior door Eden Hazard
  6. 77' - Verv. Juanmi door Borja Iglesias
  7. 72' - Verv. Andrés Guardado door Víctor Camarasa
  8. 71' - Verv. Aitor Ruibal door Tello
  9. 67' - Verv. Isco door Lucas Vázquez
  10. 67' - Verv. Gareth Bale door Marco Asensio
  11. 61' - Doelpunt - Dani Carvajal (0 - 1)
  12. 59' - Geel - Martín Montoya
  61'goalDani Carvajal0 - 1

  Real Madrid heeft zich in de voorlopige kopgroep van La Liga genesteld. Real imponeerde niet tegen Real Betis, maar werd in Sevilla ook niet echt in verlegenheid gebracht. Eden Hazard mocht een kwartiertje voor tijd invallen, Thibaut Courtois was in de toegevoegde tijd nog bij de pinken.

  Genoeg kansen, geen doelpunten

  Geen Eden Hazard in de basis bij Real Madrid en zijn vervanger Vinicius - die tegen Levante 2 keer scoorde - liet vrijwel meteen zien waarom hij de voorkeur kreeg op onze landgenoot. De Braziliaan schudde een versnelling uit zijn kuiten en bood Benzema de 0-1 aan. Maar de Franse spits liet de kans liggen.

  Het tempo lag hoog en beide teams voetbalden ook aanvankelijk heel wat kansen bij elkaar. Thibaut Courtois moest zo enkele keren gepast tussenbeide komen en dat deed ook zijn conculega Silva aan de overzijde. Naar het einde van de 1e helft toe werd het wat bitsiger en lag het spel ook vaak stil. Het ontbrak de ploegen wat aan finesse in de zone van de waarheid.

  Hazard valt in, clean sheet voor Courtois

  Na de rust was het plots wel raak voor Real Madrid. Eerst werd een treffer van Benzema nog terecht afgekeurd voor buitenspel, waarna de spits als assistgever fungeerde. Hij zocht en vond Carvajal aan de 2e paal die het leer op de slof nam: 0-1. Daar bleef het ook bij. 

   

  Eden Hazard mocht in de 78e minuut nog invallen voor Vinicius en voetbalde ook een kans bij elkaar. Zijn schot met links kon doelman Silva echter niet verschalken. De grootste kans was nog voor Real Betis, maar Montoya vond Thibaut Courtois op zijn weg. Onze landgenoot hield zijn netten schoon. Zo boekte Real Madrid een zuinige zege in het Estadio Benito Villamarin. 

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 97 match afgelopen
  2. tweede helft, minuut 97. Einde. Zo zit de wedstrijd erop. Real Madrid gaat met een zuinige zege aan de haal op het veld van Real Betis. Dani Carvajal zorgde voor de enige treffer van de partij. Eden Hazard mocht in het slot nog invallen. .
  3. tweede helft, minuut 95. Courtois brengt redding. Thibaut Courtois moet nog tussenbeide komen in het ultieme slot. Het schot van Montoya is echter te zwak om de Rode Duivel te verschalken. .
  4. Gele kaart voor Casemiro van Real Madrid tijdens tweede helft, minuut 92
  5. tweede helft, minuut 91. 6 minuten extra. De partij is nog niet helemaal voorbij. We krijgen nog liefst 6 minuten extra tijd.  .
  6. tweede helft, minuut 90. Poging Hazard. Plots een snedige actie van Eden Hazard. Hij zet een een-twee op met Benzema en schiet dan ook met links. Recht op doelman Silva. .
  7. tweede helft, minuut 89. We gaan zo stilaan naar het einde van de wedstrijd. Kan Real Betis alsnog een punt uit de brand slepen? Een schot van Asensio vliegt nog over. .
  8. tweede helft, minuut 83. Vervanging bij Real Madrid, Rodrygo erin, Miguel Gutiérrez eruit
  9. tweede helft, minuut 83. Eden Hazard krijgt nog een geel karton onder de neus geduwd voor tijdrekken.  .
  10. tweede helft, minuut 82. Vervanging bij Real Betis, Joaquín erin, Sergio Canales eruit
  11. Gele kaart voor Eden Hazard van Real Madrid tijdens tweede helft, minuut 81
  12. tweede helft, minuut 78. Vervanging bij Real Madrid, Eden Hazard erin, Vinícius Júnior eruit
  13. tweede helft, minuut 77. Hazard krijgt nog een kwartier. Daar is Eden Hazard dan toch. De Rode Duivel krijgt nog een klein kwartier van Carlo Ancelotti. Hij komt Vinicius vervangen.  .
  14. tweede helft, minuut 77. Vervanging bij Real Betis, Borja Iglesias erin, Juanmi eruit
  15. tweede helft, minuut 75. Drankpauze. Met nog een kwartier op de klok wordt het spel even stilgelegd voor een drankpauze.  .
  16. tweede helft, minuut 74. Ook aan de overzijde valt er een kans te noteren. De ingevallen Camarasa plaatst een schot van ver naast de kooi van Courtois.  .
  17. tweede helft, minuut 73. Asensio komt met de bal aan de voet nog eens opzetten. Bij Real Betis blijven ze wijken zodat Asensio zijn kans kan gaan. Zijn schot vliegt echter naast.  .
  18. tweede helft, minuut 72. Vervanging bij Real Betis, Víctor Camarasa erin, Andrés Guardado eruit
  19. tweede helft, minuut 71. Vervanging bij Real Betis, Tello erin, Aitor Ruibal eruit