Volley van Carvajal levert Real Madrid een zuinige zege op

  1. 45+2' - Geel - Aitor Ruibal
  2. 45+1' - Geel - Miguel Gutiérrez
  3. 45' - Geel - Sergio Canales
  4. 43' - Geel - Germán Pezzella
  5. 23' - Geel - Nabil Fekir
  1. 90+2' - Geel - Casemiro
  2. 83' - Verv. Miguel Gutiérrez door Rodrygo
  3. 82' - Verv. Sergio Canales door Joaquín
  4. 81' - Geel - Eden Hazard
  5. 78' - Verv. Vinícius Júnior door Eden Hazard
  6. 77' - Verv. Juanmi door Borja Iglesias
  7. 72' - Verv. Andrés Guardado door Víctor Camarasa
  8. 71' - Verv. Aitor Ruibal door Tello
  9. 67' - Verv. Isco door Lucas Vázquez
  10. 67' - Verv. Gareth Bale door Marco Asensio
  11. 61' - Doelpunt - Dani Carvajal (0 - 1)
  12. 59' - Geel - Martín Montoya
  61'goalDani Carvajal0 - 1

  Real Madrid heeft zich in de voorlopige kopgroep van La Liga genesteld. Real imponeerde niet tegen Real Betis, maar werd in Sevilla ook niet echt in verlegenheid gebracht. Eden Hazard mocht een kwartiertje voor tijd invallen, Thibaut Courtois was in de toegevoegde tijd nog bij de pinken.

  Genoeg kansen, geen doelpunten

  Geen Eden Hazard in de basis bij Real Madrid en zijn vervanger Vinicius - die tegen Levante 2 keer scoorde - liet vrijwel meteen zien waarom hij de voorkeur kreeg op onze landgenoot. De Braziliaan schudde een versnelling uit zijn kuiten en bood Benzema de 0-1 aan. Maar de Franse spits liet de kans liggen.

  Het tempo lag hoog en beide teams voetbalden ook aanvankelijk heel wat kansen bij elkaar. Thibaut Courtois moest zo enkele keren gepast tussenbeide komen en dat deed ook zijn conculega Silva aan de overzijde. Naar het einde van de 1e helft toe werd het wat bitsiger en lag het spel ook vaak stil. Het ontbrak de ploegen wat aan finesse in de zone van de waarheid.

  Hazard valt in, clean sheet voor Courtois

  Na de rust was het plots wel raak voor Real Madrid. Eerst werd een treffer van Benzema nog terecht afgekeurd voor buitenspel, waarna de spits als assistgever fungeerde. Hij zocht en vond Carvajal aan de 2e paal die het leer op de slof nam: 0-1. Daar bleef het ook bij. 

   

  Eden Hazard mocht in de 78e minuut nog invallen voor Vinicius en voetbalde ook een kans bij elkaar. Zijn schot met links kon doelman Silva echter niet verschalken. De grootste kans was nog voor Real Betis, maar Montoya vond Thibaut Courtois op zijn weg. Onze landgenoot hield zijn netten schoon. Zo boekte Real Madrid een zuinige zege in het Estadio Benito Villamarin. 

  Fase per fase

  1. tweede helft, minuut 97 match afgelopen
  2. tweede helft, minuut 97. Einde. Zo zit de wedstrijd erop. Real Madrid gaat met een zuinige zege aan de haal op het veld van Real Betis. Dani Carvajal zorgde voor de enige treffer van de partij. Eden Hazard mocht in het slot nog invallen. .
  3. De poging wordt gered door Thibaut Courtois (Real Madrid). De keeper ging goed plat en kon de bal klemmen. tweede helft, minuut 97.
  4. Martín Montoya (Real Betis) haalt uit met zijn linker... tweede helft, minuut 97.
  5. tweede helft, minuut 95. Courtois brengt redding. Thibaut Courtois moet nog tussenbeide komen in het ultieme slot. Het schot van Montoya is echter te zwak om de Rode Duivel te verschalken. .
  6. Lucas Vázquez (Real Madrid) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Tello (Real Betis). tweede helft, minuut 93.
  7. Gele kaart voor Casemiro van Real Madrid tijdens tweede helft, minuut 92
  8. Vrije trap voor Real Betis. Casemiro (Real Madrid) hield Víctor Camarasa vast en dat had de scheidsrechter gezien. tweede helft, minuut 92.
  9. Federico Valverde (Real Madrid) trapt met zijn rechtervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 91.
  10. tweede helft, minuut 91. 6 minuten extra. De partij is nog niet helemaal voorbij. We krijgen nog liefst 6 minuten extra tijd.  .
  11. Redding van Rui Silva (Real Betis), die de bal al duikend kan pareren. tweede helft, minuut 90.
  12. Eden Hazard (Real Madrid) haalt uit met zijn linker... tweede helft, minuut 90.
  13. tweede helft, minuut 90. Poging Hazard. Plots een snedige actie van Eden Hazard. Hij zet een een-twee op met Benzema en schiet dan ook met links. Recht op doelman Silva. .
  14. Marco Asensio (Real Madrid) trapt met zijn linkervoet op doel, maar zijn schot gaat naast. tweede helft, minuut 90.
  15. De poging wordt gered door Thibaut Courtois (Real Madrid). De keeper ging goed plat en kon de bal klemmen. tweede helft, minuut 89.
  16. Joaquín (Real Betis) haalt uit met zijn rechter... tweede helft, minuut 89.
  17. tweede helft, minuut 89. We gaan zo stilaan naar het einde van de wedstrijd. Kan Real Betis alsnog een punt uit de brand slepen? Een schot van Asensio vliegt nog over. .
  18. De bal gaat over de achterlijn in hoekschop. Die wordt genomen door Rodrygo (Real Madrid), maar zijn voorzet is te kort en wordt weggewerkt. tweede helft, minuut 89.
  19. Rodrygo (Real Madrid) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Guido Rodríguez (Real Betis). tweede helft, minuut 86.
  20. Lucas Vázquez neemt de hoekschop voor Real Madrid. Hij dropt de bal centraal voor doel. tweede helft, minuut 85.