Blessurevrije Hazard mag niet opdraven in 5e Real-zege op een rij

  1. 38' - Verv. Rodrygo door Marco Asensio
  2. 27' - Geel - Dimitri Foulquier
  3. 17' - Geel - Lucas Vázquez
  1. 90+3' - Doelpunt - Karim Benzema (2 - 0)
  2. 84' - Verv. Jesús Vallejo door German Sanchez
  3. 81' - Geel - Dani Carvajal
  4. 78' - Verv. Federico Valverde door Isco
  5. 78' - Verv. Lucas Vázquez door Vinícius Júnior
  6. 73' - Verv. Roberto Soldado door Jorge Molina
  7. 73' - Verv. Dimitri Foulquier door Quini
  8. 63' - Verv. Kenedy door Alberto Soro
  9. 63' - Verv. Yan Eteki door Luis Suárez
  10. 57' - Doelpunt - Casemiro (1 - 0)
  57'goal Casemiro1 - 0
  90+3'goalKarim Benzema2 - 0

  Real Madrid heeft zich niet in de luren laten leggen door Granada. Doelpuntenmakers Casemiro en Benzema trokken Real over de streep. Van een comeback van Eden Hazard was vanavond nog geen sprake.

  De vraag was of de blessurevrije Eden Hazard speelminuten zou krijgen van Zinedine Zidane. De Rode Duivel zat voor het eerst in 25 dagen weer in de Real-selectie, maar bleef vanavond vastgenageld op de bank.

   

  Al in de 1e helft had Zidane nieuwe blessurezorgen, want Rodrygo moest vroegtijdig de strijd staken met spierpijn. 

   

  Tegen Granada had Real het niet echt onder onder de markt. Pas op het uur zorgde de hoog springende Casemiro voor de verlossing met een rake kopbal. De heerlijke assist kwam van de voet van Asensio. 

   

  Courtois had nog zijn werk, maar hield zijn net schoon. In de extra tijd trapte de onvermijdelijke Benzema nog de 2-0 binnen.

   

  Dankzij de zege klimt Real weer op gelijke hoogte van stadsrivaal Atletico (dat wel 2 matchen minder heeft gespeeld). Volgende week sluit Real 2020 af met een duel tegen Elche. Komt Hazard dan wel aan de bak?

  Fase per fase

  "Comeback kid" Eden Hazard begint op de bank

  De vraag was of de blessurevrije Eden Hazard speelminuten zou krijgen van Zinedine Zidane. De Rode Duivel zat voor het eerst in 25 dagen weer in de Real-selectie, maar bleef vanavond vastgenageld op de bank.

   

  Al in de 1e helft had Zidane nieuwe blessurezorgen, want Rodrygo moest vroegtijdig de strijd staken met pijn. 

   

  Real had het niet onder de markt tegen Granada. Pas op het uur zorgde de hoog springende Casemiro voor de verlossing met een rake kopbal. De heerlijke assist kwam van de voet van Asensio. 

   

  Courtois had nog zijn werk, maar hield zijn net schoon. In de extra tijd trapte Benzema nog de 2-0 binnen na een knappe actie.

   

  Dankzij de zege klimt Real weer op gelijke hoogte van stadsrivaal Atletico (dat wel 2 matchen minder gespeeld). Volgende week sluit Real 2020 af met een duel tegen Elche. Komt Hazard dan wel aan de bak?