Regelrechte baaldag voor Real: Leidersplaats én Eden Hazard kwijt

  1. 35' - Geel - Roger
  2. 10' - Geel - Sergio Ramos
  1. 88' - Verv. Borja Mayoral door Sergio León
  2. 82' - Verv. Luka Modric door Federico Valverde
  3. 80' - Verv. José Luis Morales door Pablo Martínez
  4. 79' - Doelpunt - José Luis Morales (1 - 0)
  5. 73' - Verv. Isco door Lucas Vázquez
  6. 71' - Geel - Casemiro
  7. 67' - Verv. Roger door Gonzalo Melero
  8. 67' - Verv. Eden Hazard door Vinícius Júnior

  Grote kopzorgen voor Zinedine Zidane voor een levensbelangrijke week met matchen tegen Manchester City en Barcelona. Rode Duivel Eden Hazard viel opnieuw uit. Hij moest na een uur mankend naar de kant. Tot overmaat van ramp ging Real Madrid ook nog eens de boot in. Het ziet Barcelona zo de leidersplaats overnemen.

  Met een pijnlijke grimas op zijn gezicht en een grote zak ijs op zijn geplaagde rechterenkel keek Eden Hazard naar het slot van de match tegen Levante. De Rode Duivel struikelde iets voorbij het uur over zijn eigen voeten, maar het was snel duidelijk dat er iets mis was. Hazard waggelde nog een paar minuten over het veld, maar moest gewisseld worden.

   

  Zidane ging meteen even polsen bij zijn goudhaantje want hij wil de Belg uiteraard gebruiken in de cruciale week die voor de deur staat. Hoe ernstig de blessure is, is nog niet duidelijk.

   

  Wel duidelijk is dat Real Madrid zijn leidersplaats in de competitie te grabbel heeft gegooid. Met Hazard op de bank slikte Thibaut Courtois een doelpunt. De Belgische doelman zag het schot van Morales over zijn kooi waaien en trok zijn handen in, maar het leer verdween op fantastische wijze toch tegen de achterkant van het net: 1-0.

   

  Real Madrid kon nooit overtuigen en had dan ook geen antwoord meer in huis. Het verliest voor het eerst een competitiematch sinds oktober en ziet Barcelona zo naar de top van La Liga springen.

  Zidane: "Het ziet er niet goed uit"

  "Het ziet er niet goed uit", sprak Zidane onheilspellende woorden over de blessure van Hazard. "Hij werd opnieuw geraakt aan dezelfde enkel." De komende uren ondergaat Eden Hazard al testen om te kijken of hij eventueel fit raakt voor de Champions League-match tegen Mancester City.

  Dit ziet er niet goed uit voor Eden Hazard:

  Het prachtige doelpunt van Levante:

  Fase per fase