90+13'
El Bilal Touré
1 - 4
90+13'

Charles De Ketelaere zit in bloedvorm en dat heeft ook Genoa geweten. De ex-Bruggeling opende op prachtige manier de score in Genua. Uiteindelijk werd het nog 1-4. Atalanta is bezig aan een reeks van 4 opeenvolgende overwinningen.

De afgelopen weken bewees Charles De Ketelaere zijn waarde voor Atalanta, vorige week scoorde hij nog twee keer tegen Lazio en ook tegen Genoa was het prijs.

En hoe. Bij zijn controle botste de bal op de perfecte hoogte en De Ketelaere haalde meteen heerlijk uit. De bal verdween met een boogje voorbij de doelman van Genoa voor de 0-1. De Ketelaere vierde met zijn handen aan zijn oren.

Na de rust hing Malinovski (ex-Genk) de bordjes nog gelijk voor Genoa, maar net voor de wissel van De Ketelaere kwam Atalanta weer op voorsprong dankzij een knappe vrije trap van Koopmeiners. In het slot stelde Atalanta de zege veilig: 1-4.

Atalanta is aan een straffe reeks bezig in 2024. Het is dit kalenderjaar nog ongeslagen en pakte 13 op 15 in de Serie A. In de laatste vier competitieduels was De Ketelaere goed voor vier goals en 2 assists. Straffe cijfers.

90+14' tweede helft
90+13'

Atalanta

Aleksey Miranchuk (Atalanta) schildert een voorzet op het hoofd van El Bilal Touré en die kopt de 1 - 4 tegen het net.
90+10'

Atalanta

Davide Zappacosta (Atalanta) staat op de juiste plaats om de rebound in doel te werken.
90+10'
Redding van Josep Martínez (Genoa), die de bal al duikend kan pareren.
90+10'
Aleksey Miranchuk (Atalanta) haalt uit...
90+9'
Albert Gudmundsson neemt de hoekschop voor Genoa. Hij dropt de bal centraal voor doel.
90+8'
Aaron Martín neemt de hoekschop voor Genoa. Hij dropt de bal centraal voor doel.
90+8'
Ruslan Malinovskiy (Genoa) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
90+7'
Aleksey Miranchuk neemt de hoekschop voor Atalanta. Hij dropt de bal centraal voor doel.
90+7'
Teun Koopmeiners (Atalanta) kan aanleggen, maar zijn schot wordt afgeblokt.
90+7'
Hoekschop voor Atalanta. Aleksey Miranchuk trapt die naar de tweede paal.
90+5'
90+3'
90+3'
Aaron Martín (Genoa) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Teun Koopmeiners (Atalanta).
90+2'

10 - extra time

Er komen 10 minuten extra tijd bij.
90+2'
90+2'
Marten de Roon (Atalanta) wordt teruggefloten door de scheidsrechter. Hij ging te fors in op Junior Messias (Genoa).